Grondwerk
Verzorgde aanpak

Sloopwerk

Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste kennis en materialen om efficiƫnt en veilig elk project uit te voeren. Of het nu gaat om het afbreken van een garage of het slopen van een binnenruimte, wij staan garant voor een perfecte afwerking. Bovendien zijn wij een betrouwbare en professionele partner voor uw projecten. Wij bieden een vrijblijvende offerte aan en staan altijd klaar voor meer informatie of vragen.

Grondwerk

Onze experts staan klaar om u te helpen bij het ophogen of afvoeren van grond, het graven van vijvers en het uitgraven en aanvullen van aanbouwen, garages en riolering. We bieden een breed scala aan grondwerkdiensten aan, zoals het verwijderen van oude struiken of bomen, het aanleggen van paden en het verwijderen van (grond)afval. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw aarde- en grondwerk, dan bent u bij John van Lierop Dienstverlening aan het juiste adres.

Bespreek met ons uw wensen

Bij John van Lierop dienstverlening denken we met u mee. We helpen u graag met het vinden van de beste oplossing die past bij uw wensen en budget. Aan de hand van uw wensen maken we een vrijblijvende offerte. Contact opnemen kan makkelijk en snel per telefoon of Whatsapp.


06 462 186 74 Bekijk projecten