Timmerwerken
Idee naar realisatie

John van Lierop Dienstverlening, uw expert in timmerwerk en constructies. Wij bieden kwaliteitsvolle producten en diensten aan voor het maken van bijgebouwen zoals schuurtjes, speelhuisjes, carports en andere constructies voor uw buitenruimte.

Overkapping, Veranda & Tuinhuis

Tuinhuisjes en overkappingen zijn een geweldige manier om uw tuin te verfraaien en tegelijkertijd een plek te creëren waar u kunt ontspannen, tuinieren of gewoon van de buitenlucht kunt genieten. Onze tuinhuisjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn een geweldige investering voor elke tuin. We kunnen tuinhuisjes aanbieden in een breed scala aan stijlen en afmetingen. Onze tuinhuisjes zijn ontworpen om duurzaam te zijn en uw tuin jarenlang tegen alle weersomstandigheden te beschermen. Overkappingen zorgen voor schaduw en bescherming tegen de elementen en kunnen een heerlijke plek maken om te ontspannen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het maken van een geweldige investering in uw tuin.

Speeltoestellen

Onze kwaliteitsspeeltoestellen en speelhuisjes zijn gebouwd met veiligheid en duurzaamheid in het achterhoofd, zodat uw kinderen zorgeloos kunnen spelen. Onze speeltoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en kleuren, zodat u zeker weet dat u een speeltoestel vindt dat bij uw tuin past. Onze houten speelhuisjes hebben een uniek ontwerp dat het plezier van het spelen verhoogt. Of u nu op zoek bent naar een avontuurlijk speelhuisje of een klassiek speelhuisje, bij John van Lierop dienstverlening kunt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Carports

Deze carports zijn sterk, duurzaam en kunnen worden gebruikt om uw auto's en andere voertuigen te beschermen tegen de elementen. Ze worden gemaakt van hoogwaardig hout en kunnen worden geconfigureerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bovendien kunnen ze worden gecombineerd met andere materialen om een unieke look te creëren. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en afmetingen, waardoor u een carport kunt creëren die perfect bij uw woning past.

Bespreek met ons uw wensen

Bij John van Lierop dienstverlening denken we met u mee. We helpen u graag met het vinden van de beste oplossing die past bij uw wensen en budget. Aan de hand van uw wensen maken we een vrijblijvende offerte. Contact opnemen kan makkelijk en snel per telefoon of Whatsapp.


06 462 186 74 Bekijk projecten

Onze projecten

Recent gerealiseerd