Tuinen
Renovatie & Aanleg

Samen met u vinden we de beste oplossing voor uw tuin, zodat u er op elk moment van het jaar van kunt genieten

Tuinaanleg

John van Lierop dienstverlening is de perfecte keuze voor de aanleg van uw tuin. Vanuit onze ervaring weten we wat er nodig is om uw tuin te transformeren naar een plek waar u kunt ontspannen en genieten. Of het nu gaat om het aanleggen van borders, het aanplanten van bomen en struiken, het aanpassen van het bestaande terras of het aanbrengen van harde materialen, John van Lierop dienstverlening heeft de kennis in huis om het te realiseren. We maken gebruik van kwaliteitsmaterialen, zodat uw tuin er jarenlang mooi uitziet. We gaan ook uitgebreid met u in gesprek over wat u precies wilt en wat uw budget is. Dit stelt ons in staat om een tuin op maat te maken dat aan al uw wensen voldoet.

Tuinrenovatie

Als u uw tuin wilt renoveren, dan is John van Lierop dienstverlening uw ideale partner! Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van tuinen, zowel klein als groot. Of u nu een compleet nieuwe tuin wilt, of alleen wat kleine aanpassingen, wij zijn er om u te helpen. Wij bieden een breed scala aan diensten, van het bouwen van een tuinmuur of schutting tot het aanleggen van een nieuwe tuinpad. We hebben ook een selectie van bijzondere materialen die we kunnen gebruiken om uw tuin een unieke look te geven. Bovendien leveren we alleen producten van de hoogste kwaliteit, zodat uw tuin er jarenlang mooi uit blijft zien. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen uw droomtuin maken.

Bespreek met ons uw wensen

Bij John van Lierop dienstverlening denken we met u mee. We helpen u graag met het vinden van de beste oplossing die past bij uw wensen en budget. Aan de hand van uw wensen maken we een vrijblijvende offerte. Contact opnemen kan makkelijk en snel per telefoon of Whatsapp.


06 462 186 74 Bekijk projecten

Onze projecten

Recent gerealiseerd